Hondenuitlaatservice Happy Dog Tail

Beste hondenbaasjes, heeft u om welke reden dan ook, geen tijd of bent u niet in de gelegenheid om uw hond uit te laten? Of gunt u uw hond gewoon een gezellige wandeling met roedelgenootjes, waarbij er met elkaar gespeeld, gerend en gesocialiseerd kan worden? Dan is hij/zij, jong of oud, bij ons in goede handen. Wij beschikken over een groot omheind veld waar uw hond veilig kan spelen en ravotten met andere honden. Na minimaal een uur gespeeld te hebben, brengen wij uw hond(en) moe en voldaan naar huis. 

 

​Werkwijze:

Wanneer u interesse heeft in de diensten van Hondenuitlaatservice Happy Dog Tail, kom ik eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek leer ik u en uw hond kennen en vul ik samen met u een vragenlijst in. Dit om een goed beeld van uw hond en uw wensen te krijgen. Uiteraard zou ik graag van u willen weten hoe het gesteld is met de gezondheid van uw hond, welke dierenarts u heeft, hoe de hond zich gedraagt, of er nog speciale wensen zijn en uiteraard is het voor u ook prettig om kennis te maken met de persoon die uw hond gaat uitlaten. Indien nodig volgt er een proefwandeling.

Ik vind proefwandelingen in sommige gevallen heel belangrijk. Bijvoorbeeld wanneer uw hond in een groep wordt geplaatst, maar ook voor de één op één service is het soms noodzakelijk eerst een proefwandeling met uw hond te maken. Zo kan ik beoordelen hoe uw hond zich gedraagt, hoe uw hond reageert op andere honden, hoe uw hond reageert op mensen, hoe uw hond reageert in de auto en natuurlijk het aller belangrijkste, hoe de klik is tussen uw hond en de uitlaatservice. Hondenuitlaatservice Happy Dog Tail geeft iedere hond een eerlijke kans!

Wanneer u besluit om gebruik te maken van de diensten van Happy Dog Tail, tekenen we een contract met daarin de algemene voorwaarden vermeld.

 

​Wie ben ik? 

Ik ben Lydia Gaston 42 jaar en altijd al gek op dieren geweest. Vroeger redden ik vogels en eendjes die werden afgestoten door hun moeder, daardoor had ik soms een schuur vol met jonge dieren, waar mijn moeder niet altijd even blij mee was. Vooral de insecten die ik daar hield vond ze niet echt fijn. De reden waarom ik een hondenuitlaatservice ben begonnen, is puur uit passie en liefde voor honden. Ik bezit zelf 2 Rhodesian Ridgebacks genaamd Jaxy en Beau. Jaxy is op 1 maart 2017 geboren en Beau op 30 april 2019. Ik voedt ze met heel veel liefde, en aandacht op, ze hebben beide al heel wat cursussen afgerond en heel wat diploma's behaald, ik ben een trotse  baas. Jaxy en Beau gaan soms (als er plek is) mee met de uitlaat. Jaxy en Beau zijn hele lieve, goed gesocialiseerde honden en kunnen met alle honden overweg, dus uw hond heeft er 2 gezellige vriendinnen bij. Mijn doel is om een uitgebreide service aan te bieden voor u en uw hond.

 

 

​Ons werkgebied is:

Rijnsburg,
Katwijk,
Noordwijk,
Leiden,
Oegstgeest.
 

Algemene voorwaarden:

De honden worden alleen meegenomen op verantwoording van de eigenaar. 

Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht. 

Happy Dog Tail behoudt zich het recht indien zij dat nodig acht, een dierenarts in te schakelen om de hond afdoende te kunnen verzorgen in die gevallen waarin onmidellijke hulp vereist is. De kosten van de behandelend dierenarts worden verhaald op de eigenaar van de hond. 

De hondeneigenaar dient bijzonderheden over de medische staat van te hond te melden.

De hond dient ingeent te zijn, tevens dient de hond preventief behandeld te zijn tegen vlooien en teken. Loopse teven worden uitgesloten uit roedels, echter worden deze wel uitgelaten met de één op één service. U dient tijdig aan te geven dat uw hond loops is of wordt. 

​De hond moet de basis beginselen van gehoorzaamheid beheersen, vooral het commando 'HIER' is belangrijk! Maar natuurlijk ook de zit, af en blijf.

​De hond dient sociaal te zijn naar mens en dier.

Partijen zijn het er over eens dat Happy Dog Tail geen aansprakelijkheid aanvaardt voor schade die zijzelf of derden lijden ten gevolge van het gedrag van de hond. Tevens aanvaardt Happy Dog Tail geen aansprakelijkheid voor het zoekraken van de hond.

In die gevallen waarin Happy Dog Tail van de hondeneigenaar huissleutels heeft gekregen om de hond op te halen en thuis te brengen, verklaart Happy Dog Tail dat zij de sleutels uitsluitend zal gebruiken voor het hierboven genoemde doel. Het ter beschikking stellen van de sleutels voor dit doel is en blijft geheel voor risico van de hondeneigenaar.

De hondeneigenaar verklaart dat hij of zij WA verzekert is en dat de hond in goede gezondheid en conditie verkeerd. 

Honden die niet of slecht opgevoed zijn, die extreem trekgedrag vertonen kunnen door Happy Dog Tail worden uitgesloten en geweigerd. Als een hond bijt of agressief gedrag vertoond, kan deze per direct uitgesloten worden van de wandeling.

Happy Dog Tail heeft het recht om een hond die gevaarlijk gedrag vertoond in een roedel uit te sluiten van de wandeling. 

Ik accepteer geen slipkettingen of materiaal die deze zelfde functie hebben. U dient dus een normale halsband te bezitten, anders kan uw hond worden uitgesloten van de wandeling.

De wandeltijd van jonge pups wordt aangepast aan de leeftijd van de pup, wandeltijden van roedels bedraagt minimaal 1 uur. Bij de één op één service wordt uw hond goed uitgelaten en krijgt hij de aandacht die hij nodig heeft. Happy Dog Tail bepaald zelf de lengte van de wandeltijd, hier staat geen vaste tijd voor.

Bij de één op één service wordt uw hond uitsluitend uitgelaten in uw eigen buurt of omgeving.

Bij slecht weer zoals hevige sneeuwval, storm, kou of hitte wordt de wandeltijd aangepast, het tarief zal echter niet verlaagd worden.

Door regenval of zwemmen kan het zijn dat de hond nat en vuil terug komt van de wandeling. Als er een handdoek wordt klaargelegd probeer ik de hond zo droog en schoon mogelijk naar binnen te laten gaan. 

Betaling:

Zie kopje tarieven.

 

Huisdierverzorging aan huis

Gaat u op vakantie, een weekend weg, of heeft u een langdurig ziekenhuisopname, dan verzorgen wij met veel liefde en aandacht uw huisdier(en). Dat kan één of twee keer per dag (in overleg met u).

 

Het voordeel

Voor huisdieren is het vaak erg stressvol als zij uit hun vertrouwde omgeving gehaald worden, om bijvoorbeeld naar een pension of dierenopvang te gaan.  Wij verzorgen uw huisdier(en) geheel volgens uw wensen in hun vertrouwde omgeving. Zo gaat u met een fijn gevoel weg.

 

Onze service bestaat uit;

* Voer en water geven

* Hokken en verblijven schoonmaken 

* Medicatie geven

* Iedere dag de kattenbak uitscheppen

* Iedere dag de natte plekken/keutels uit de kooi(en) verwijderen

* Aandacht voor uw huisdier(en) wanneer deze daar behoefte aan heeft 

* Aandacht voor de gezondheid van uw huisdier(en) 

 

Extra service;

* Post wegleggen

* Planten water geven

* Container aan de weg zetten

Zo geeft uw huis ook geen verlaten indruk.

 

De huisdieren die wij verzorgen zijn;

* Katten

* Konijnen

* Knaagdieren 

* Vissen 

* Vogels 

* Schildpadden

* Klein vee

 

Kennismaking

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek,  waarin wij al uw wensen, data, tijdstip(pen), voeding en speciale gewoontes of bijzondere wensen voor uw huisdier(en) bespreken en wij alvast kennis kunnen maken met uw huisdier(en).

 

Waar verzorgen wij uw huisdier(en)?

* Leiden

* Warmond

* Oegstgeest

* Noordwijk

* Katwijk

* Rijnsburg